Association of food groups and dietary pattern with breast cancer risk: A systematic review and meta-analysis
https://doi.org/۱۰.۱۰۱۶/j.clnu.۲۰۲۳.۰۱.۰۰۳
تاثیر گروه ها غذایی، رژیم غذایی و ارتباط آن ها با سرطان پستان در بین جمعیت قاره آسیا

در این مطالعه به بررسی سیستماتیک و فراتحلیلی گروه های غذایی، رژیم غذایی و ارتباط آنها با سرطان پستان در بین جمعیت قاره آسیا پرداخته شد.
در این مطالعه نشان داده شد که سبزیجات و میوه سبب کاهش 29 درصدی نرخ ابتلا به سرطان پستان می شود، در حالی که گوشت، غذاهای حاوی سویا، چای سبز در روند ابتلا به سرطان اثر خاصی ندارد هر چند که ایزوفلاوین و پروتئین سویا سبب کاهش 32 الی 35 درصدی ریسک ابتلا می شود.
به طور کل: یک رژیم غذایی سالم می تواند بین 38 الی 51 درصد از ابتلا به سرطان پستان پیشگیری کند، در حالی که پیروی از یک رژیم نامناسب سبب افزایش 44 درصدی نرخ ابتلا می شود.
همچنین در این مطالعه اشاره شده است که الکل تا 75 درصد خطر ابتلا را افزایش می دهد.
نظر شما :