تجربه سازگاری بازگشت به کار و منابع مقابله ای بیماران سرطانی: یک مطالعه تئوری زمینه ای
doi.org/۱۰.۱۱۸۶/s۱۲۹۱۲-۰۲۳-۰۱۲۱۹-۷

دیده شده در بیماران مبتلا به سرطان بازگشت به کار می تواند یک فرایند بازسازی با بهره گیری از منابع شخصی و بیرونی باشد و می تواند چندین مقوله را شامل شود که مقوله اصلی بازسازی خود است و مقوله های خاص عبارتند از: تمرکز بر توانبخشی، بازسازی خود کارآمدی و تنظیم برنامه است.
مطالعه ای که توسط Jiashuo Xu و همکاران در سال 2023 انجام شد و در مجله BMC Nursing به چاپ رسید به بررسی بازگشت به کار به عنوان یک تجربه سازگاری در بیماران مبتلا به سرطان پرداختند. بیماران برای بازگشت به کار با بازخوردهای درونی وبیرونی زیادی روبه رو هستند که مهمترین این چالش ها برقراری تعادل بین کار و سلامت انها است.
آنها بیان کردند که بیماران باید رفتارهای سالم جدیدی را از طریق درون نگری، تکیه بر خودکارآمدی و یادگیری از دیگرانی که پس از بیماری به سر کار بازگشته اند آموزش ببینند. اعتقادات دینی می تواند در داشتن ذهنی مثبت، برگشت به کار و سازگاری انها را یاری کند، همچنین حمایت های احساسی خانواده، کارکنان توانبخشی، همسالان و همکاران می تواند آنها را تشویق کرده و نقش بسیار مهمی را ایفا کند آنها زمانی که به سر کار برمی گردند به تغییرات عمده در اهداف کاری قبل قبل از بیماری خود نیاز دارند و باید برنامه های خود را تا حدودی تغییر دهند از جمله درخواست حمایت از همکاران و مافوق در محل کار و کاهش اهداف شغلی آنها می باشد. یافتههای این مطالعه میتواند به متخصصان در بخش مراقبت از بیماران سرطانی کمک کند تا استراتژیهایی را برای تسهیل بازگشت موفقیتآمیز بیماران سرطانی به کار ابداع کنند. که این کار سبب می شود تا انها ارزش خود را درک کنند و به طور مثبت به جامعه خدمت کنند چرا که انجام وظایف مربوط به کار در طول بیماری اعتماد به نفس آنها را بهبود می بخشد.
نظر شما :