تأثیر زعفران بر وضعیت اکسیداتیو غذاهای سرخ شده غنی از کربوهیدرات (تهدیگ)
Doi: ۲۰.۱۰۰۱.۱.۱۷۳۵۷۷۵۶.۱۴۰۲.۱۸.۳.۳.۴
تأثیر عادات غذایی بر طول عمر و سلامت ما قابل توجه است.

تأثیر عادات غذایی بر طول عمر و سلامت ما قابل توجه است. حرارت بالا به منظور سرخ کردن کربوهیدراتها میتواند مواد اکسیدان را که عامل بسیاری از بیماریها مانند سرطان است را تولید کند. لذا استفاده از مواد افزودنی با خاصیت آنتیاکسیدانی میتواند از این اثرات ناخواسته جلوگیری کند. فرجام گودرزی و همکاران به بررسی خواص اکسیداتیو تهدیگ و اثر مصرف هم زمان زعفران در جمعیت کرمانشاه پرداختند و نتایج تحقیقات خود را در سال 1402 در علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران به چاپ رساندند.
این مطالعه نشان داد که مصرف همزمان زعفران در تهدیگ از اثرات مضر آن از جمله سمیت و سرطان زایی به طور قابل توجهی میکاهد.
نظر شما :