ارتباط مصرف ماهی با سرطان پستان

https://doi.org/۱۰.۲۱۲۰۳/rs.۳.rs-۴۲۰۲۴۶۰/v۱
۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۳ کد : ۷۰۲۹۸ اخبار اسلاید صفحه اصلی
جدای سابقه خانوادگی و ژنتیک، چندین فاکتور محیطی و فاکتورهای مرتبط با سبک زندگی محرک های اصلی در بروز سرطان پستان هستند که از این میان رژیم غذایی توجه بیشتری را به خود جلب کرده است.
ارتباط مصرف ماهی با سرطان پستان

سرطان پستان شایع ترین سرطان شناخته شده در جهان می باشد. جدای سابقه خانوادگی و ژنتیک، چندین فاکتور محیطی و فاکتورهای مرتبط با سبک زندگی محرک های اصلی در بروز سرطان پستان هستند که از این میان رژیم غذایی توجه بیشتری را به خود جلب کرده است. به طور خاص در مورد تاثیر مصرف ماهی بر سلامتی مطالعات زیادی انجام گرفته است.

ماهی منبع فراوان از اسیدچرب امگا3، پروتئین، ویتامین D، کلسیم، منیزیم، ویتامین های گروه B، روی و سایر مواد مغذی می باشد. بدین منظور مطالعه ای در سال 2023 با هدف ارزیابی ارتباط بین مصرف ماهی و بروز سرطان پستان در جمعیت ایرانی توسط Camellia Akhgarjand و همکارانش انجام و در مجله BMC cancer به چاپ رسید. محققان در نتایج خود گزارش دادند که مصرف بیشتر ماهی با احتمال کمتر ابتلا به سرطان پستان به ویژه پس از یائسگی مرتبط است.


نظر شما :