مروری برنقش مصرف جین سینگ خوراکی در کاهش اختلالات نعوظی و خستگی در بیماران مبتلا به سرطان پروستات

doi: ۱۰.۵۲۵۴۷/iau.۳۱.۱.۱۴
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۲ کد : ۷۱۱۲۶ اخبار اسلاید صفحه اصلی
اگرچه روش­های درمان سرطان پروستات، باعث بهبودی نسبی و افزایش امید به زندگی بیماران مبتلا به این نوع بدخیمی شده است، اما تنزل کیفیت زندگی به ویژه بروز اختلالات عملکرد جنسی، اختلالات نعوظی و بروز خستگی، دغدغه مهم آنها است
مروری برنقش مصرف جین سینگ خوراکی در کاهش اختلالات نعوظی و خستگی در بیماران مبتلا به سرطان پروستات

اگرچه روش­های درمان سرطان پروستات، باعث  بهبودی نسبی و افزایش امید به زندگی  بیماران مبتلا به این نوع  بدخیمی شده است، اما تنزل کیفیت زندگی به ویژه بروز اختلالات عملکرد جنسی، اختلالات نعوظی و بروز خستگی، دغدغه مهم آنها است که حتی پیش از شروع هرنوع اقدام درمانی نیز می تواند  تاثیرات  نامطلوب روحی و جسمی را به دنبال داشته باشد. لذا کامران اصغرپور و همکاران به تشریح نقش هریک از مداخلات درمانی بر کیفیت زندگی بیماران از یک سو و تعیین کارآیی و ایمنی انواع جین سینگ خوراکی برکیفیت زندگی بیماران با تمرکز بر مطالعات بالینی پرداختند  ونتایج این مطالعه را در سال 1400 در فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهرانی چاپ کردند. نتایج نشان داد مصرف خوراکی جین سینگ می تواند باعث بهبود اختلالات نعوظی، کاهش میزان خستگی و در نهایت باعث بهبود شاخص های کیفیت زندگی این افراد شود، اما باید به دوره درمان، تداخلات و عوارض احتمالی این مکمل نیز توجه لازم داشت.


نظر شما :