اثرات سمیت سلولی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جدا شده از محصولات لبنی استان گیلان بر روی رده سلولی سرطان روده بزرگ (HT-۲۹)

۱۰.۲۲۱۰۸/DOI: BJM.۲۰۲۲.۱۳۳۳۷۳.۱۴۶۶
۰۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۹ کد : ۷۳۶۷۷ اخبار اسلاید صفحه اصلی
باکتری‌های پروبیوتیک ازجمله لاکتوباسیلوس‌ها به‌عنوان یکی از عوامل پیشگیری از ابتلا به انواع مختلف سرطان شناخته شده‌اند.
اثرات سمیت سلولی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جدا شده از محصولات لبنی استان گیلان بر روی رده سلولی سرطان روده بزرگ (HT-۲۹)

باکتری‌های پروبیوتیک ازجمله لاکتوباسیلوس‌ها به‌عنوان یکی از عوامل پیشگیری از ابتلا به انواع مختلف سرطان شناخته شده‌اند. لذا نسیم پاداش و همکاران به بررسی اثرات ضدسرطانی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جداشده از محصولات لبنی استان گیلان بر رده سلولی سرطان روده بزرگ HT-29 پرداختند. نتایج این مطالعه در سال 1402 در مجله زیست شناسی میکروبی چاپ شد.

براساس نتایج، عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جداشده از محصولات لبنی موجب کاهش رشد سلول‌های سرطانی HT-29 شد که با انجام مطالعات بیشتر می‌تواند به‌عنوان یک محصول بیولوژیک در درمان و پیشگیری از سرطان روده بزرگ استفاده شود.


نظر شما :