عملکردهای بیولوژیکی برخی ترکیبات فعال زیستی کلیدی انگور (.Vitis vinifera L) در مهار سرطان پستان: یک مطالعه مروری نقلی

URL: http://ijbd.ir/article-۱-۱۰۰۰-fa.html
۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۲ کد : ۷۴۳۵۰ اخبار اسلاید صفحه اصلی
رژیم غذایی از جمله عوامل محیطی است که نقش مهمی درخطر ابتلا به سرطان پستان دارد.
عملکردهای بیولوژیکی برخی ترکیبات فعال زیستی کلیدی انگور (.Vitis vinifera L) در مهار سرطان  پستان: یک مطالعه مروری نقلی

 رژیم غذایی از جمله عوامل محیطی است که نقش مهمی درخطر ابتلا به سرطان پستان دارد.  انگور یکی از پر تولیدترین میوه ها در جهان؛ با منبع ارزشمندی ازترکیبات فعال زیستی کنترل کننده تکثیر و رشد سلول های سرطان پستان  است

لذا و فیروزه علویان وهمکاران به بررسی عملکردهای بیولوژیکی برخی ترکیبات فعال زیستی کلیدی انگور (.Vitis vinifera L) در مهار سرطان پستان پرداختند. نتایج این مطالعه در سال 1401 در مجله بیماری های پستان ایران چاپ شد.

نتایج نشان می داد که  اقدامات پیشگیرانه به کمک ترکیبات طبیعی انگور مانند رزوراترول, ترپنوئیدها, اسید اولئانولیک, کاتچین ها, پروآنتوسیانیدین ها, آنتوسیانین ها, آنتوسیانیدین ها, کاروتنوئیدها و فلاونول ها نشان دهنده نقش احتمالی آن ها در درمان سرطان پستان از طریق مهار رگ زایی, توقف چرخه سلولی, القای اپوپتوز حذف رادیکال های آزاد و سایر فعالیت های ضد توموری است.


نظر شما :