اثرات ضد سرطانی و ضد باکتریایی میوه زغال اخته (Vaccinium corymbosum L.) در سه مرحله رشد
http://ijmm.ir/article-۱-۲۱۴۲-fa.html
زغال اخته با نام علمی .Vaccinium corymbosum L حاوی متابولیت های ثانویه مختلفی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است...

زغال اخته با نام علمی Vaccinium corymbosum L. حاوی متابولیت های ثانویه مختلفی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک است. این ترکیبات به دلیل پتانسیل آنها در پیشگیری از سرطان و خواص ضد میکروبی شناخته شده است. لذا مهسا امینی و همکاران به بررسی اثرات ضد سرطانی و ضد باکتریایی میوه زغال اخته (Vaccinium corymbosum L.) پرداختند. نتایج این مطالعه در سال 1402 در دو ماهنامه میکروبشناسی پزشکی ایران چاپ شد.
براساس یافته ها، می توان نتیجه گرفت که عصاره میوه زغال اخته دارای خواص ضد باکتری و ضد سرطانی است. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که مراحل اولیه رشد میوه اثرات سیتوتوکسیک بیشتری را علیه سلولهای سرطانی و باکتریایی نشان میدهد. این نتایج به طور قابل توجهی بر صنایع غذایی، دارویی و بیوتکنولوژی گیاهی تأثیر می گذارد
نظر شما :