میزگرد هشتمین همایش بهبودیافتگان در تاریخ سوم ابان ۱۴۰۳

۱۶ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۰ کد : ۷۷۴۵۶ اخبار اسلاید صفحه اصلی
خانم الهه هاشمی کارشناس ارشد تغذیه در مورد تغذیه و سرطان توضیح می دهد
میزگرد هشتمین همایش بهبودیافتگان در تاریخ سوم ابان ۱۴۰۳

در میزگرد هشتمین همایش بهبودیافتگان در تاریخ سوم ابان 1403

 خانم الهه هاشمی کارشناس ارشد تغذیه در مورد تغذیه و سرطان توضیح می دهد

یکی از بهبودیافتگان پرسیدند که "ایا منعی برای مصرف سویا، کنجد در مبتلایان به سرطان پستان وجود دارد ؟" که سرکار خانم هاشمی اینگونه پاسخ دادند:

ایشان گفتند: ماهیت تومورها در مبتلایان به سرطان پستان از نظر گیرنده های هورمونی،  به دو دسته هورمون مثبت و هورمون منفی تقسیم می شوند.  تفریبا" می توان گفت برای هورمون منفی ها منع غذایی خاصی وجود ندارد. درحالیکه که  افراد هورمون مثبت، باید از  مصرف غذاهای حاوی استروژن ها حتی فیتواستروژن ها امتناع کنند. مواد غذایی حاوی فیتواستروژن فراوان شامل: سویا، کنجد، ارده، شیرین بیان، تمامی دمنوش های گیاهی می باشند. البته باید توجه داشته باشید مصرف نان سنگک کنجد دار مشکلی ندارد چون مقدار کم و محدودی کنجد دارد ولی مصرف دو قاشق کنجد می تواند ضرر داشته باشد همچنین در خصوص سویا نیز اضافه کردند که تا کنون مقاله ای یافت نشده است که مصرف سویا را منع کند.

همچنین پاسخ ایشان به سوال "آیا بعد از جراحی و اتمام روند درمان منع غذایی ادامه خواهد داشت" اینگونه بود:

چون امکان تحریک توده و ایجاد توده بدخیم جدید وجود دارد، لذا اکیدا توصیه می شود در تمام طول عمر خود به رژیم غذایی و ممنوعیت های غذایی پایبند باشید.


نظر شما :