بررسی مقایسه ای دریافت های غذایی و سنجه های تن سنجی گروه بیماران سرطانی غیرمتاستاتیک کلورکتال و معده با گروه افراد سالم
DOI :۱۰.۶۱۱۸۶/umj.۳۴.۱۱.۷
درک رابطه میان فاکتورهایی غذایی و سرطان های کلورکتال و معده برای پیشگیری از سوء تغذیه و مدیریت آن در بیماران بسیار مهم است.

سرطان های کلورکتال و معده از شایع ترین انواع سرطان ها هستند. درک رابطه میان فاکتورهایی غذایی و این سرطان ها برای پیشگیری از سوء تغذیه و مدیریت آن در بیماران بسیار مهم است. مطالعه ای با هدف بررسی مقایسه ای دریافت های غذایی و سنجه های تن سنجی گروه بیماران سرطانی غیرمتاستاتیک کلورکتال و معده با گروه افراد سالم توسط راحله جباری و همکاران در سال 2024 انجام و نتایج این بررسی در مجله مطالعات علوم پزشکی به چاپ رسید. بر اساس نتایج این مطالعه به نظر میرسد بیماران مبتلا به سرطان تفاوت معناداری در بین شاخص های تن سنجی و دریافت های غذایی با افراد غیرمبتلا دارند. پیشنهاد می شود از گروه درمانی متخصصین تغذیه برای بهبود وضعیت سلامت آنها استفاده گردد.
نظر شما :