پیشگیری از سرطان در سطح میکروسکوپی با قدرت قوی ریزمغذی ها

سرطان یکی از علل اصلی عوارض و مرگ و میر در سراسر جهان است و نیاز به بررسی مداوم استراتژی های پیشگیری موثر دارد. ریزمغذی ها که برای حفظ سلامت سلولی حیاتی هستند، راه های امیدوارکننده ای برای پیشگیری از سرطان ارائه می دهند. لذا Israt Jahan و همکاران با تمرکز بر ویتامینها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامینهای A، C، D، E، سلنیوم و روی، اثرات عمیق آنها را بر فرآیندهای سلولی بنیادی مانند ترمیم DNA، تنظیم استرس اکسیداتیو، تکثیر سلولی و نظارت بر سیستم ایمنی بررسی کردند.نتایج این مطالعه در سال 2024 در مجله Heliyon چاپ شد.
نتایج نشان میداد که این مواد مغذی با خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی، پتانسیلی در کاهش خطر ابتلا به سرطان دارند. این مقاله نتایج حاصل از طیف وسیعی از کارآزماییهای بالینی، مطالعات اپیدمیولوژیک، و مرورهای سیستماتیک را برای ارزیابی اثربخشی ریزمغذیها در خنثی کردن توسعه سرطان است. این بررسی بر اهمیت ادغام استراتژیهای تغذیه در چارچوبهای جامع پیشگیری از سرطان تاکید میکند و دستورالعملهایی را برای تحقیقات آینده برای بهینهسازی پتانسیلهای پیشگیرانه ریزمغذیها پیشنهاد میکند.
نظر شما :