یک رژیم غذایی پرچرب با القای تولید لوسین با واسطه میکروبیوتای روده و تمایز سلولهای سرکوبکننده ایمنی باعث پیشرفت سرطان می شود
https://doi.org/۱۰.۱۰۷۳/pnas.۲۳۰۶۷۷۶۱۲۱

رژیم غذایی پرچرب میتواند بر پیشرفت سرطان تأثیر بگذارد و مکانیسمهای بیولوژیکی مرتبط با رشد تومورها را فعال کند. مطالعات نشان دادهاند که تغییرات در میکروبیوم روده ناشی از رژیمهای غذایی پرچرب، میتواند مسیرهای التهابی و متابولیکی را تحت تأثیر قرار دهد و به پیشرفت سرطان کمک کند.
لذا Jiewen Chen و همکاران در مقالهای با عنوان "A High-Fat Diet Promotes Cancer Progression by Inducing Gut Microbiota–Mediated Leucine Production and PMN-MDSC Differentiation" که در سال 2024 ژورنال "PNAS" منتشر شده است، به بررسی تأثیر رژیمهای غذایی پرچرب بر میکروبیوم روده و نقش آن در پیشرفت سرطان پرداختهاند. این مطالعه، تغییرات ایجادشده در متابولیسم اسید آمینه لوسین و تأثیر آن بر تمایز سلولهای سرکوبکننده ایمنی را مورد بررسی قرار داده است.
نتایج این مطالعه نشان میدهدرژیمهای پرچرب باعث افزایش تولید لوسین در روده از طریق تغییر در ترکیب میکروبیوم میشوند. این افزایش لوسین به نوبه خود موجب تمایز سلولهای سرکوبکننده ایمنی شده که عملکرد سیستم ایمنی را مختل کرده و موجب رشد و گسترش تومورها میشود. که
با توجه به یافتههای این پژوهش، اصلاح رژیم غذایی میتواند بهعنوان یک استراتژی بالقوه برای کاهش پیشرفت سرطان در نظر گرفته شود. این مطالعه بر اهمیت تأثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم روده و نقش آن در تنظیم پاسخهای ایمنی و پیشرفت سرطان تأکید دارد.
نظر شما :